Kropsterapi

”Der findes en vej ud og det er kropsterapi”

Kropsterapi i Aalborg

Kropsterapi er en behandling med fokus på at skabe balance mellem krop og sind.

Smerter, ømhed og spændinger i kroppen kan alle sammen fortælle om en indre psykisk tilstand og ubalance i kroppen.

”Der findes en vej ud og det er kropsterapi”

Det er efterhånden anerkendt, at kroppen ”hejser flaget” i forbindelse med intense følelser. Når vi mennesker ikke forholder os, anerkender og acceptere disse følelser, og fortsætter som vi plejer, vil vores tilstand blive værre og værre, og forringe vores livskvalitet – måske bliver vi sygemeldte med stress, måske vi acceptere vores forringede tilstand og lever med det.

Hvad er kropsterapi?

Kropsterapi er en pulserende massage med fokus på spændinger, ubalancer, vejrtrækning og samtale.

Kroppen afspejler vores sind og de to hænger uløseligt sammen. Ved at skabe en forbindelse mellem krop og sind, kommer man dybere i problemstillingerne og skaber en varig bedring!

Den kropsterapi jeg tager udgangspunkt i, er Totum Kropsterapi, da det er denne jeg er uddannet i. Jeg kombinerer behandlingen med samtaleterapi, da jeg mener, at krop og hoved hænger sammen, og lige så vel som det er vigtigt at kroppen behandles, er det vigtigt at der sættes ord på. Jeg ser altså på det hele menneske – krop, sind, følelser og tanker.

 

Kroppen afspejler dit liv og derfor giver det så god mening, at behandle kroppen.

Da kropsterapi både tager udgangspunkt i det fysiske og det psykiske, møder jeg både klienter som kommer med fysiske smerter eller spændinger, og klienter som kommer med psykiske belastninger som angst, traumer, sorg, dårlige mønstre, svært ved at sætte grænser osv. 

Uanset hvad din problemstilling er, så søger jeg efter årsagen og ikke blot symptomet.

Hvordan foregår kropsterapi?

Jeg starter altid med en samtale før selve behandlingen – her spørger jeg ind til dig, dine symptomer, sygdomme, evt. operationer, mentale tilstand osv.

Derefter foregår behandlingen på en briks, hvor du ligger under et tæppe iført dit undertøj – top og shorts er også okay, hvis du ønsker det.

Under behandlingen guider jeg dig ift. din vejrtrækning og lige ledes vil jeg samtale med dig.